Behandelingen

voetenkaart Voetreflex

Voet Reflex Therapie

Op de voeten bevinden zich reflexpunten die corresponderen met alle organen, klieren, spieren, botten en zenuwen in ons lichaam. Door behandeling van deze punten worden de organen en bloedsomloop gestimuleerd, afvalstoffen afgevoerd en je zelf genezend vermogen wordt in werking gezet. Een voetreflextherapie behandeling werkt over het algemeen erg ontspannend, daarom is deze techniek ook heel geschikt als u geen duidelijke klachten heeft maar alleen een vaag gevoel van ‘ik ben zo moe’ of ‘ik zit niet lekker in mijn vel’. Voetreflexologie is een techniek die u weer zoveel mogelijk in balans brengt, zowel lichamelijk als geestelijk.

Deze therapie is geschikt voor volwassenen en kinderen.
Een behandeling duurt ongeveer 1 uur. Voorafgaand aan de eerste behandeling zal er een intake plaatsvinden.

Het is ook mogelijk een afspraak te maken voor een kennismaking van 30-45 minuten inclusief intake.

nei-spiertest

NEI

NEI Therapie helpt bij fysieke, mentale en emotionele klachten. NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie.

Het is een methode waarbij emotionele blokkades die meestal leiden tot lichamelijke klachten op een simpele, snelle en eenvoudige manier worden opgespoord en weggehaald (geneutraliseerd). Ik stel vragen volgens een protocol, met behulp van spiertesten ontvang ik antwoorden van je onderbewuste. Zo is het mogelijk om er achter te komen wat de oorzaak van je klacht(en) is, die je er van weerhouden het leven te leiden zoals je het graag zou willen. Door middel van een simpele ademhalingstechniek help ik om je te bevrijden van je emotionele blokkades.

NEI is een vriendelijke en prettige therapie waarbij lange praatsessies of het herbeleven van ervaringen niet nodig zijn, het is daarom ook geschikt voor volwassenen, kinderen en dieren.

NEI Therapie maakt de weg naar herstel, genezing, bewustzijn en groei weer vrij.

Een behandeling duurt ongeveer 1,5 – 2 uur.
Voorafgaand aan de eerste behandeling zal er een intake plaatsvinden

 

Meer informatie over de NEI vind je op de Website van het NEI register.

Integra behandeling

Integra

Integra is een test- en onderzoeksmethode waarbij ik gebruik maak van technieken uit de toegepaste kinesiologie, waarmee we allergieën, disbalansen in het lichaam en tekorten van vitaminen of mineralen kunnen achterhalen. Deze allergieën, disbalansen of tekorten kunnen een relatie hebben met verstoringen in het lichaam. Aan de hand hiervan kan ter ondersteuning een bepaald natuurlijk middel worden geadviseerd.

De allergieën of tekorten kunnen we opheffen door de inzet van homeopathische middelen of orthomoleculaire suppletie.

Een behandeling duurt ongeveer 1,5 – 2 uur.
Voorafgaand aan de eerste behandeling zal er een intake plaatsvinden.

quantum energy healing

Quantum Energy Healing

Quantum Energy Healing is een combinatie van Quantum Touch en Healing.
Dit is een methode waarbij ik werk met energie, de energiekanalen en chakra’s worden geopend. De energie kan beter stromen, het zelfgenezend vermogen van het lichaam is dan beter in staat te werken aan herstel. Deze methode kan als een op zichzelf staande behandeling worden toegepast, maar ook ter ondersteuning van andere therapieën.

Een op zich zelf staande behandeling duurt ongeveer 45 minuten.

Bachbloesem behandeling

Bach Bloesem Remedies

Bach Bloesem Therapie is één van de meest verfijnde vormen van natuurgeneeswijzen, omdat ze direct op de geest inwerkt en op deze manier harmonie en evenwicht van de persoonlijkheid tot stand brengen.
De remedies zijn bereid uit de bloesems van in het wild groeiende planten, bomen en struiken. Een combinatie van remedies wordt op de persoon samengesteld, het brengt harmonie in lichaam en geest. De levenskracht kan weer vrij stromen waardoor ook de natuurlijke weerstand wordt hersteld.

Een behandeling duurt ongeveer 30 minuten, Inclusief Bach Bloesemremedie.

ontspanningsmassage

Ontspannings Massage

Geen klachten maar toe aan een moment voor jezelf?

Massage is een van de natuurlijkste manieren om lichaam en geest te ontlasten. Even de drukte van alle dag achter je laten en ontspannen. Door massage ontspannen de spieren, het bevordert een betere doorbloeding, betere opname van zuurstof en het zal de afvoer van afvalstoffen vergemakkelijken.

Een heerlijke massage van de voeten, het hoofd, de nek, de schouders of een combinatie hiervan helpt om de dagelijkse stress los te laten en te ontspannen.

Een behandeling duurt ongeveer 30 – 60 minuten, afhankelijk van de massagekeuze.